Om oss


Välkommen till Join Klippan AB, en fabrik belägen i den lilla, men vackra kommunen Klippan i Skåne. Här kan du läsa vilka vi är, vad vi gör, vår historia och vad vi kan göra för er.

Produkter vi tillverkarHär är några exempel på produkter vi tillverkar:

Spännband och lastsäkringslösningar
Arbetsbyxhängslen
Bälten avsedda till arbetare
Verktygsbälten och tillbehör
Hund, katt och hästartiklar
Tjur, ko och kalvartiklar

Vår fabrik


Här kan du se lite bilder från vår produktionslokal. Bilderna öppnas upp i större storlek vid klick.

Framsidan av vår byggnad.

En bild från vår produktion.

Tjänster


Vi har lång erfarenhet av att ta fram, förändra och förbättra produkter. Till exempel anpassa eller ändra material, form och funktion efter era behov.  Vi kan producera produkter inom ett antal områden och vi har vana av att ta in bra material för våra ändamål. Vi arbetar med material som läder, diverse bandmaterial, tyger, tunna plastskivor av LD och beslag. Vi kan i färg prägla er logotyp på plast, band, tyger och läder.

Ta kontakt med oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Kort historia


Join Klippan AB har sin grund och till viss del även inriktning från Klippan Team AB. Klippan Team bildades 1979 efter att 31 anställda köpt upp aktierna i företaget. In1988 köpte Electrolux köpte upp Klippan Team. Gert Öhrn, tidigare VD på Klippan Team lämnade sin post och använde sitt patent på Seperationshämmare för att finansiera uppstarten av Join Klippan AB. Företagsnamnet vilket registrerats redan in 1966 köptes upp.
1990 fram till andra halvan av 1991 drev Gert Join Klippan AB själv från en mindre lokal. Gert lade ut arbeten på sadelmakeri och hemarbetande sömmerskor. Andra halvan av 1991 flyttade Join Klippan in i nuvarande bowlinghallens lokaler på Stackarpsvägen 5 och det började anställas, bland annat tidigare Klippan Team arbetare.
Företaget växte snabbt. In1992 blev det klart med uppköpet av Uptechs lokaler och efter renovering blev det flytt 1994. För att kunna hyra ut mer lokalyta och effektivisera arbetet på Join Klippan AB blev det en flytt till våra nuvarande lokaler i en tillbyggnad år 2000. Första produkterna Join Klippan tillverkade var inriktade mot kreatur och lantbruksartiklar för att sedan utökas till flera kategorier.

Information om hemsidanFör information om hur vår hemsida hanterar din data, klicka här. Just nu är den endast på engelska på grund av tekniska omständigheter.